Plà Seguretat

Protegeix les teves dades

  • Còpies de seguretat
  • Còpies de seguretat al núvol
  • Antivirus i protecció correu
  • Anàlisi vulnerabilitats

CÒPIES DE SEGURETAT EN EL NÚVOL

Protegeixi les seves dades.
Sabem que algunes empreses estan encara receloses del núvol. Per aquest motiu, a Ofi-Web Empordà hem adoptat el compromís amb els nostres clients per protegir la seva informació i privacitat. Les seves dades estaran protegides i segures, compleixen amb la normativa de protecció de dades de la Unió Europea, i amb l'exigent legislació pel que fa a privacitat. Els nostres serveis en el núvol adopten el nou estàndard internacional de privacitat, ISO 27018. Escalable d'acord amb les seves necessitats
Els serveis de Còpies de seguretat en el núvol es poden escalar o reduir verticalment amb rapidesa per adaptar-se a la demanda, de manera que només paga pel que fa servir.

Seguretat: Treballem per preservar la seguretat de les dades dels clients
El servei de còpies de seguretat en el núvol, protegeix les dades dels clients mitjançant comunicacions xifrades i disposa d'una administració amb control d'accés d'identitats i usuaris. Així, com una protecció de xarxes, accés i control.

ANTIVIRUS

Protecció exhaustiva i eficaç per al teu equip.
Alt nivell de detecció i compatible amb entorns virtualitzats
Baix consum de recursos del sistema: Més recursos per als programes que es fan servir diàriament.

Anàlisi avançat de memòria per combatre les amenaces més sofisticades.
Administració remota molt fàcil d'utilitzar
Pot ser totalment administrat mitjançant consola, proporcionant una supervisió perfecta a simple vista de l'estat de la seguretat de la xarxa.
Protecció antivirus i antiespia.
Elimina tot tipus d'amenaces com ara virus, rootkits, cucs i programari espia, amb anàlisi opcional potenciat en el núvol per millorar la detecció.
Anti-Phishing: evita que robin les teves dades
El nostre guardonat motor anti-phishing et protegeix dels intents de robatori d'informació personal a través de pàgines fraudulentes que es fan passar per legítimes.
Control de dispositius: mantingues tots els dispositius sota control.
Garanteix que a la xarxa de l'empresa no s'utilitzi cap dispositiu no autoritzat, bloquejant o permetent amb diferents nivells d'accés.
Optimitzat per a entorns virtuals
Bloqueig d'exploits: evita els atacs dirigits
Nova tecnologia de detecció que enforteix la protecció contra els atacs dirigits i gestes encara desconeguts: per exemple, atacs zero-day.
Anàlisi avançat de memòria
Monitoritza el comportament dels processos maliciosos i els analitza quan s'executen en memòria, prevenint infeccions de forma efectiva, fins i tot en el cas que estiguin especialment dissenyades per evitar la seva detecció.
Vista personalitzable de la interfície gràfica